blackgoodies.com
danish
Valutaer:

0
Hjem >  Privacy Notice

Privacy Notice


 Privacy Notice

forstå, at du er meget bekymret over brugen og videregivelse af dine personlige oplysninger. Og vi er meget værdsat din tro på vores klogskab og følsomhed håndtering af dette problem. Denne erklæring angiver vores politik om beskyttelse af dine personlige oplysninger. Vores hjemmeside er under driften af ​​Inc. Hvis du har besøgt vores hjemmeside, der vil blive anset din accept af denne fortrolighedspolitik.

Privacy


Tak fordi du besøger hjemmesiden, Limited. Vi respekterer dit privatliv og ønsker at beskytte dine personlige oplysninger. For mere information, kan du læse vores Privacy Policy.
 Denne Fortrolighed forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og (på visse betingelser) udlevere dine personlige oplysninger. Dette Fortrolighed forklarer også de skridt, vi har taget for at sikre dine personlige oplysninger. Endelig er denne Fortrolighed forklarer dine muligheder med hensyn til indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger. Ved at besøge vores hjemmeside, accepterer du den praksis der er beskrevet i denne meddelelse.

Denne privacy meddelelse gælder kun for dette site. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke nødvendigvis for vores offline samling af dine personlige oplysninger. Se nedenfor for yderligere oplysninger. Vi er ikke ansvarlige for indhold eller personlige praksis på en webside ikke til dette website links, eller at links til dette site.

INFORMATION FÅS

AUTOMATIOCALLY

Når du interagerer med os, vil vi modtage og deponere de givne oplysninger.
 Når din internet browser besøg, vil vi indsamle nogle oplysninger. (Se prøven af ​​oplysninger indsamle proces udtalte i slutningen af ​​denne politik)
 Mange virksomheder vil give den teknologi, der kan hjælpe dig til at besøge hjemmesiden anonymt. Selv om disse betingelser ikke kan give personlig oplevelse på vores hjemmeside som dit navn ikke er identificeret, kan stadig huske eksistensen af ​​disse teknologier.
 DATASIKKERHED

Dette site indeholder fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte fortroligheden af ​​dine personlige oplysninger, herunder Secure Sockets Layer ("SSL") for alle finansielle transaktioner via denne hjemmeside. Vi bruger SSL-kryptering til at beskytte dine personlige oplysninger online, og vi også tage flere skridt til at beskytte dine personlige oplysninger i vores faciliteter. Adgang til personlige oplysninger er begrænset. Kun medarbejdere, der har brug for adgang til dine personlige oplysninger til at udføre et bestemt job får adgang til dine personlige oplysninger. Endelig har vi tredjeparts udbydere for den fysiske sikkerhed for nogle af vores computer hardware. Vi mener, at deres sikkerhedsprocedurer er tilstrækkelige. For eksempel, når du besøger vores hjemmeside kan du få adgang til servere, der holdes i et sikkert fysisk miljø, lav nøgle og elektronisk firewall.

over at bruge branchens standard forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere fuld sikkerhed. 100% fuldstændig sikkerhed ikke i øjeblikket eksisterer nogen steder online eller offline.

OK / RETTELSER

din anmodning, (a) rette eller opdatere dine personlige oplysninger, (b) stoppe med at sende e-mails til din e-mailadresse, og / eller (c) deaktivere din konto for at forhindre eventuelle fremtidige køb på kontoen . Du kan lave disse anmodninger ved kundeoplysninger sektion, eller ved at ringe eller e-maile din anmodning til kundeservice på cs @ Send ikke dit kortnummer eller andre følsomme oplysninger.

OFFLINE INDSAMLING, anvendelse og videregivelse

Som forventet fleste af de oplysninger, vi indsamler opnås gennem vores site, og denne fortrolighedspolitik gælder kun for online indsamling af personlige oplysninger. Vi forsøger også at beskytte privatlivets fred for dine personlige data indsamlet online. For eksempel kan kunderne ringe til at placere en ordre eller stille spørgsmål. Under opkaldet, vil vi bede kun for de personlige oplysninger, vi har brug for at placere ordren eller til at besvare spørgsmålet. Når vi har brug for at gemme oplysninger (såsom orden information), vil vi indgå i vores database via SSL-kryptering (Se Datasikkerhed ovenfor for mere information). Der er andre måder, vi kunne lære af personlige oplysninger offline (f.eks nogen kunne sende os et brev herunder nogle returadresse oplysninger formoder), og at denne politik ikke diskutere eller forsøge at forudsige alle disse metoder eller anvendelser. Som nævnt har vi primært sælger merchandise, ikke information, og vi vil forsøge at behandle offline indsamling, anvendelse og videregivelse er i overensstemmelse med vores relevante online praksis.

Opdateringer DENNE POLITIK

ændre eller opdatere denne Privacy Policy, vil vi offentliggøre ændringer og opdateringer på dette site, så du altid er klar over hvilke oplysninger vi indsamler, bruger og videregiver. Du bør gennemgå denne fortrolighedspolitik fra tid til anden at vide, hvis Fortrolighed er blevet ændret eller opdateret. Hvis du har nogen spørgsmål om Fortrolighed, bedes du kontakte os.

Tilbage